Буковина долучилася до будівництва фортифікаційних споруд на Сході України

Пошук
UA EN

Буковина долучилася до будівництва фортифікаційних споруд на Сході України

Війна
21.02
17:21

Поділись новиною:

У прифронтових та прикордонних регіонах нарощують оборонні рубежі. До цього залучили всі області України, які відповідають за свій напрямок.

Про це інформує С4 з посиланням на заступника керівника Офісу Президента Олексія Кулебу.

За його словами, бригади з тилових областей допомагають будувати лінію оборони та військові інженерно-технічі споруди, облаштовувати системи загороджень тощо.

Так, Чернівецька область поруч з Івано-Франківською, Полтавською, Черкаською і Хмельницькою будують захист від ворога на Донеччині. Кіровоградщина та Закарпаття – допомагають у Запорізькій області. Тернопільщина та Львівщина – у Сумській.

Крім того, ОП разом з військовими адміністраціями збільшують мережу мобільних вогневих груп, котрі щодня збивають частину дронів, крилатих ракет та балістику, яку випускають по території України росіяни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, у Чернівцях та Хотині побудують п’ять багатоквартиних житлових будинків, в яких розмістять внутрішньо переміщених осіб. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано