Брифінг Олексія Арестовича щодо війни з Росією

Пошук
UA EN

Брифінг Олексія Арестовича щодо війни з Росією

08.03
16:36

Поділись новиною:

▫️Київ, Суми, Чернігів, Харків, Миколаїв, Запоріжжя — противник намагається просуватися у цих напрямках, але зазнає втрат і ударів ракетних і артилерійських військ та авіації ЗСУ.

▫️Ізюм не захоплений — у місті тривають бої, Збройні сили України наносять ураження противнику.

▫️Ворог переніс зусилля на інформаційно-психологічну операцію проти населення України, направлену на зниження готовності до супротиву — наше завдання триматися і не вірити їхнім брехливим повідомленням.

▫️Темпи просування ворога суттєво уповільнилися, а на окремих напрямках практично зупинені. Ті сили, які продовжують рухатися вперед, рухаються малими силами — вони не становлять суттєвої загрози.

▫️ЗСУ контролюють ситуацію, збивають літаки противника і крилаті ракети, як сьогодні вночі, не дають закріпитися на тих місцях, де вони хочуть просунутися. За вчора українська армія здійснила не менше 7 контратак.

▫️Тримається героїчно Маріуполь. Вчора була контратака — знищили танкову колону противника. Тримається зона ООС, де один з повітряно-десантних підрозділів ЗСУ винищив колону противника. Харків входить у контратаку, тобто наша армія дуже добре знає, що вона робить.

Читайте також:

Родинам загиблих військовослужбовців у Чернівцях посмертно вручили державні нагороди (фоторепортаж)
Міський голова Роман Клічук вручив родинам загиблих військовослужбовців із Чернівців державні нагороди. Загалом відзначили 31 Героя. Про це пише С4. Полеглих бійців посмертно відзначив як прези...
Війна
19.04
16:26
Буковинців попередили про сильні заморозки та шкальний вітер
На території Чернівецької області найближчими днями синоптики прогнозують шкальний вітер та сильні заморозки. Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано