Брак теплої води і таргани: як ректор Білоскурський планує вирішувати проблеми в гуртожитках ЧНУ

Пошук
UA EN

Брак теплої води і таргани: як ректор Білоскурський планує вирішувати проблеми в гуртожитках ЧНУ

Поділись новиною:

У гуртожитках Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича тривають роботи, пов’язані із забезпеченням студентів теплою водою, а також дезінсекцію приміщень від тарганів.

Про це декан економічного факультету і переможець виборів ректора ЧНУ ім. Ю. Федьковича Руслан Білоскурський повідомив в етері передачі «Що коїться» на С4.

Фото: Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича

«Із тарганами була пропозиція до студентів ще в минулі періоди провести дезінсекцію, але для цього потрібне стовідсоткове виселення. На той момент згоди не досягли, але ці кроки необхідно зробити», — вказує Білоскурський.

За його словами, в університеті розглядають варіант провести ротацію і тимчасово відселити студентів з одного гуртожитку до іншого.

Щодо оновлення приміщень і покращення умов для студентів, які проживають у гуртожитках, Білоскурський зазначив, що все залежатиме від фінансування.

«Перше — це університетське фінансування, а друге — залучення меценатів і різноманітних фондів. Наприклад, у гуртожитках, де мешкають ВПО, є благодійники, завдяки яким вдалося покращити умови у гуртожитках», — підкреслив майбутній ректор.

Білоскурський висловив надію, що після завершення війни до гуртожитків, де нині проживають внутрішньо переміщені особи, знову заселяться студенти.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівецькому університеті розглядають можливість розпочати навчальний рік у серпні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти
Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році. Про це повідо...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на липневе засідання (фоторепортаж)
У четвер, 25 липня, депутати Чернівецької міської ради зібралися на чергове засідання. На порядку денному — майже пів сотні важливих для міста питань, серед яких допомога ЗСУ, земельні питання та пер...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано