Аліна Яковець стане депутаткою міської ради та замінить Бешлея, який склав свої повноваження

Пошук
UA EN

Аліна Яковець стане депутаткою міської ради та замінить Бешлея, який склав свої повноваження

Політика
27.06
16:12

Поділись новиною:

На місце Володимира Бешлея, який склав свої депутатські повноваження, визнали наступну за черговістю депутатку від партії «Рідне місто» Аліну Яковець. На засіданні 27 червня вона склала присягу.

Про це пише С4 з посиланням на постанову Чернівецької міської територіальної виборчої комісії.

Про Аліну Яковець відомо не багато. Вона балотувалася у депутати міської ради ще у 2020 році. Згідно з даними руху «Чесно», новоспечена депутатка закінчила Буковинський державний медичний університет.

Нагадаємо, 27 червня стало відомо про те, депутат міської ради Володимир Бешлей від партії «Рідне місто» вирішив достроково скласти свої повноваження. У цей же день це рішення підтримали депутати міської ради. Причиною такого рішення, за його словами, є робота у Міноборони, через яку він більшість часу проводить на деокупованих територіях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано