300 000 € за перетин кордону: на Буковині 24 чоловіки гуртом планували незаконно дістатися Молдови   

Пошук
UA EN

300 000 € за перетин кордону: на Буковині 24 чоловіки гуртом планували незаконно дістатися Молдови   

Війна
27.06
15:00

Поділись новиною:

Прикордонники у Чернівецькій області викрили групу з 24 військовозобов’язаних, які намагалися поза пунктами пропуску дістатися до Молдови. З кожного чоловіка організатор взяв по 12 тисяч євро.

Про це пише С4 з посиланням на Державну прикордонну службу України.

За інформацією ДПСУ, організатори кілька днів збирали в одному з населених пунктів своїх «клієнтів», сподіваючись одночасно переправити їх через кордон.

«У визначений час група завантажилася в транспортні засоби та вирушила до точки висадки на ділянці відділу прикордонної служби «Кельменці» Чернівецького загону. Далі мандрівники планували пішки потрапити в Молдову поза пунктами пропуску», – йдеться у повідомленні.

На підході до лінії державного рубежу порушників затримали прикордонники. Як з’ясувалося, до групи входило 24 чоловіки – мешканці Київської, Тернопільської, Івано-Франківської, Рівненської, Чернігівської, Вінницької, Запорізької, Хмельницької, Дніпропетровської, Чернівецької та Львівської областей. Кожен з них заплатив за незаконну подорож головним організаторам маршруту по 12 тисяч євро.

На затриманих правоохоронці склали протоколи про адміністративне правопорушення, а місце перебування головних організаторів оборудки встановлюють. Їх очікує покарання, передбачене статтею 332 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині затриманий на кордоні ухилянт напав на працівників ТЦК та намагався задушити військового.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано