Від початку опалювального сезону у Чернівцях сталося майже пів сотні аварійних проривів в тепломережах

Пошук
UA EN

Від початку опалювального сезону у Чернівцях сталося майже пів сотні аварійних проривів в тепломережах

Поділись новиною:

Протягом перших чотирьох днів від старту опалювального сезону у Чернівцях сталося 43 аварійних прориви. Лише два з них – на зовнішніх мережах.

Про це пише С4 з посиланням на МКП «Чернівцітеплокомуненерго».

У підприємстві зазначають, що більшість проривів відбулися у внутрішньобудинкових мережах, через що доводилося призупиняти мешканцям теплопостачання. Комунальники нагадують, що за внутрішні мережі відповідає не Теплокомуненерго, а співвласники будинків, які наймають управителів для обслуговування та підготовки мереж.

Відтак, мешканцям будинків, в яких відсутнє теплопостачання, порекомендували звертатися до своїх управителів/ОСББ/ЖБК, щоб ті відкрили засувки на вводах; відремонтували внутрішні мережі; розповітрили систему.

Станом на 22 жовтня для забезпечення тепла працюють 86 котелень, серед них — чотири великі, які подають тепло для населення.

Раніше ми писали про те, що опалювальний сезон у закладах соціальної сфери Чернівців стартував 15 жовтня, а 18 жовтня тепло почали подавати в оселі містян.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано