Атакують позиції безупинно: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті на 972 день повномасштабної війни

Пошук
UA EN

Атакують позиції безупинно: у Генштабі розповіли про ситуацію на фронті на 972 день повномасштабної війни

Війна
22.10
09:15

Поділись новиною:

Розпочалась 972 доба широкомасштабної збройної агресії росії проти України. Загалом протягом минулої доби на різних ділянках фронту відбулося 134 бойових зіткнення.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

У Генштабі ситуацію на фронті називають складною.

«Противник, використовуючи свою перевагу в живій силі та техніці, безупинно атакує наші позиції. Українські захисники стійко стримують натиск окупантів, завдаючи ворогу максимальних втрат», – йдеться у зведенні.

Ворог завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах два ракетних і 82 авіаудари, а також здійснив понад чотири тисячі обстрілів населених пунктів та позицій українських військ, з них 154 – із реактивних систем залпового вогню.

Своєю чергою авіація, ракетні війська та артилерія Сил оборони завдали дев’ять ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника й уразили два мости.

Окупанти атакували позиції ЗСУ на Харківському, Куп’янському, Лиманському, Сіверському, Краматорському, Торецькому, Покровському Курахівському, Времівському, Оріхівському і Придніпровському напрямках.

Найбільше атак, за інформацією військових, сталося на Курахівському та Покровському напрямках.

У Генштабі додають, що минулої доби втрати російських загарбників склали 1350 осіб. Також українські воїни знешкодили вісім танків, 24 бойових броньованих машини, 34 артилерійських системи, дві реактивні системи залпового вогню, два засоби ППО, 71 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 77 автомобілів та 20 одиниць спецтехніки окупантів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано