У ДТП на Буковині загинув 12-річний хлопець: подробиці аварії

Пошук
UA EN

У ДТП на Буковині загинув 12-річний хлопець: подробиці аварії

Поділись новиною:

У понеділок, 2 вересня, у Чернівецькій області сталися три дорожньо-транспортні пригоди. В одній із аварій загинув 12-річний хлопець.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські попередньо встановили, що в селі Мариничі 60-річний водій автомобіля Mercedes-Benz допустив наїзд на велосипедиста. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12-річний місцевий житель отримав травми та під час надання йому медичної допомоги помер.

Тіло загиблого правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи. Кермувальника поліцейські затримали.

Ще одна ДТП з потерпілою сталася в селі Шубранець. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 70-річний водій автомобіля Chery Amulet не впорався з керуванням та допустив з’їзд транспортного засобу в кювет із подальшим перекиданням.

У результаті ДТП 27-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікувального закладу.

Окрім цього, співробітники поліції задокументували аварію у Вашківцях. Там, за даними поліцейських, 37-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом Viper, зіткнувся з автомобілем Hyundai під керуванням 22-річного буковинця.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст травмувався. Лікарі доправили травмованого чоловіка до медичної установи.

Відомості про вказані дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 1 вересня в місті Кіцмань сталася ДТП із постраждалими. Унаслідок зіткнення мотоцикла з автомобілем травми отримав водій двоколісного та його 16-річний пасажир.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано