На Буковині затримали чоловіка, який продавав зброю та боєприпаси

Пошук
UA EN

На Буковині затримали чоловіка, який продавав зброю та боєприпаси

Поділись новиною:

Жителя Дністровського району підозрюють в незаконному продажі пістолетів, автоматів та набоїв. Наразі чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Порушнику загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Викрили 37-річного буковинця під час збуту вогнепальної зброї та боєприпасів. Поліцейські з’ясували, що чоловік продав пістолет «Макарова» з набоями, автомат з глушником та майже 200 патронів до нього. За такий арсенал він отримав майже 80 тисяч гривень. 

Крім того, під час проведення обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили мобільні телефони, чорнові записи з інформацією про розрахунки, набої та інші докази нелегального бізнесу.

Співробітники поліції за силової підтримки спецпризначенців КОРД затримали чоловіка та вручили йому підозру. Нині він перебуває під вартою.

Поліцейські також встановлюють походження зброї та боєприпасів, а також перевіряють причетність інших осіб до правопорушення. 

Раніше ми писали про те, що у Чернівцях затримали 42-річного чоловіка, який незаконно зберігав гранату із запалом.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Командир 82-ї Буковинської бригади Дмитро Волошин отримав звання «Герой України»
У День Захисників і Захисниць України президент Володимир Зеленський вручив командиру 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади полковнику Дмитру Волошину звання «Герой України». Про це п...
Війна
01.10
13:48
Як у Чернівцях відзначили День Захисників і Захисниць України (фото)
День Захисників і Захисниць України — державне свято, що відзначається щороку 1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День зах...
Війна
01.10
11:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано