На Буковині викрили ухилянта, який під прикриттям матері з інвалідністю намагався потрапити до Румунії

Пошук
UA EN

На Буковині викрили ухилянта, який під прикриттям матері з інвалідністю намагався потрапити до Румунії

Війна
15.07
18:28

Поділись новиною:

Прикордонники на КПП «Дяківці» викрили військовозобов’язаного чоловіка, який намагався незаконно потрапити до сусідньої Румунії.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Вказується, що у пункт пропуску «Дяківці» з наміром виїхати до Румунії прибула жінка 1958 року народження з сином 1993 року народження та своєю подругою.

Хлопець надав на прикордонний контроль документи, що підтверджують інвалідність матері, та пояснив, що супроводжує її до місця лікування.

«Під час перевірки за базами даних прикордонники з’ясували, що жінка-інвалід у 2023 році вже виїжджала за кордон зі своїм старшим сином, який тоді її супроводжував. Проте всупереч вимогам Кабміну назад разом зі своєю мамою він не повернувся», – зазначили правоохоронці.

Далі подруга, яка їхала разом з ними, за пропуск друзів за кордон, запропонувала старшому прикордонних нарядів хабар в розмірі 1000 доларів США. Від грошей прикордонниця відмовилася.

Жінку передали представникам Національної поліції разом з повідомленням про кримінальне правопорушення за статтею 369 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше на Буковині викрили перевізника, який намагався переправити ухилянтів за кордон, ховаючи їх у багажнику серед посилок.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано