Смертельна ДТП на Буковині: загинула 12 річна дівчина, п’ятеро людей травмувалися

Пошук
UA EN

Смертельна ДТП на Буковині: загинула 12 річна дівчина, п’ятеро людей травмувалися

Поділись новиною:

У селі Романківці вранці 7 липня сталася смертельна ДТП. Правоохоронці затримали водія, який ймовірно причетний до вчинення аварії та розпочали за цим фактом кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські попередньо встановили, що 20-річний водій автомобіля Audi А4 допустив зіткнення з автівкою Daewoo Matiz під керуванням 34-річної жительки міста Сокиряни.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12-річна пасажирка автомобіля Daewoo Matiz від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, а кермувальниця травмувалася. Також водій Audi А4 та троє його пасажирів, віком від 18 до 26 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Медики доправили всіх потерпілих до лікарні.

Поліцейські затримали 20-річного водія в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до спецпалати місцевої лікарні.

Правоохоронці вилучили транспортні засоби та помістили на арешт майданчик. Тіло загиблої правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в останні пів року у Чернівецькій області сталося 246 аварій з постраждалими. Унаслідок ДТП 20 людей загинуло та ще 312 — отримали травми різного ступеня тяжкості.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано