Якої погоди очікувати буковинцям цими вихідними

Пошук
UA EN

Якої погоди очікувати буковинцям цими вихідними

Поділись новиною:

В останні дні червня на території Чернівецької області очікуються короткочасні дощі. Температура повітря буде в межах 30–33°С вище нуля.

Про це журналістам С4 розповіла начальниця Чернівецького обласного центру з гідрометеорології Тетяна Негадайлова.

«Увечері в передостанній день червня будуть короткочасні дощі, які збережуться на більшій частині території області. Навіть у Чернівцях місцями пройдуть короткочасні дощі, але це така ситуація, коли в одному кінці міста є дощі, а в другому їх не буде. Це так звані внутрімасові дощі. І температура буде в межах 30–33°С тепла», — каже синоптикиня.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Чернівецька область перебуватиме під високою загрозою виникнення пожеж 29 та 30 червня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Зеленський посмертно відзначив 12 захисників із Чернівецької області високими держнагородами
Президент України посмертно нагородив 12 військовослужбовців із Буковини орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Про це пише С4 із посиланням на Указ Президента України №401/2024. Воїнів відзна...
Війна
03.07
10:02
Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано