Військово-обліковий документ із QR-кодом буковинці тепер можуть отримати у ЦНАП

Пошук
UA EN

Військово-обліковий документ із QR-кодом буковинці тепер можуть отримати у ЦНАП

Війна
28.06
14:09

Поділись новиною:

Після уточнення облікових даних у центрах надання адміністративних послуг буковинці можуть отримати військово-обліковий документ із QR-кодом, за яким перевіряють дійсність документа. Його можна отримати, не відвідуючи ТЦК.

Про це журналістам С4 розповіла директорка ЦНАПу Чернівецької міської ради Тетяна Падєйська.

Починаючи з 25 червня, військовозобов’язані українці можуть не відвідувати територіальні центри комплектування та соцпідтримки, щоб отримати QR-код на військово-обліковому документі. Зробити це можна у ЦНАП, проте лише після оновлення даних.

«Зараз з’являються ті дані, які внесені в реєстр. Тобто прізвище, ім’я, по батькові, ідентифікаційний код, ВІН-код, звання військових. Тобто всі військово-облікові дані, які вносять працівники ТЦК», – каже Падєйська.

Отримати військово-обліковий документ з QR-кодом у ЦНАПі можна орієнтовно за 15 хвилин.

Тетяна Падєйська додає, що в останні дні кількість охочих оновити свої дані зросла, оскільки закінчується термін, під час якого військовозобов’язані можуть це зробити.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що ВІН-код військовозобов’язані громадяни можуть отримати лише у ТЦК, у ЦНАП таку послугу не надають.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях обмежили рух частиною вулиці Руська: як об’їхати
У Чернівцях через термінову ліквідацію аварії на мережах водопостачання обмежили рух вулицею Руська. Йдеться про ділянку від вулиці Січових Стрільців до Фастівської. Про це пише С4 із посиланням н...
Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано