На Буковині затримали неповнолітнього, якого підозрюють у продажі наркотиків

Пошук
UA EN

На Буковині затримали неповнолітнього, якого підозрюють у продажі наркотиків

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівецькій області затримали 17-річного хлопця, якого підозрюють у продажі наркотиків.

Про це пише С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що проводячи досудове розслідування, поліцейські впродовж червня цього року задокументували декілька фактів збуту 17-річним жителем Недобоївської громади згортків із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотики.

Правоохоронці затримали хлопця в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України під час чергової реалізації «товару».

Вилучені в нього заборонені речовини направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України. Експерти встановили, що у їхньому складі міститься психотропна речовина — амфетамін, обіг якого обмежено в Україні.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, тобто в незаконному придбанні, зберіганні та збуті наркотичних засобів. Правоохоронці готують клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Хлопцеві загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Чернівцях узяли під варту 18-річну дівчину, яка, ймовірно, зберігала та продавала наркотики у великих розмірах.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано