Минулої доби в Чернівецькій області сталися дві ДТП, одна зі смертельним наслідком: подробиці аварій

Пошук
UA EN

Минулої доби в Чернівецькій області сталися дві ДТП, одна зі смертельним наслідком: подробиці аварій

Поділись новиною:

У п’ятницю, 21 червня, у Чернівецькій області трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди. В аварії в Неполоківцях загинула жінка-пішоход, особу якої нині встановлюють правоохоронці.

Про це пише С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо поліцейські встановили, що 18-річний чернівчанин, рухаючись на велосипеді, зіткнувся із тролейбусом під керуванням 42-річного місцевого жителя. Аварія трапилася на вулиці Університетській в обласному центрі. У результаті ДТП велосипедист отримав травми, медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

Ще одна аварія сталася на автодорозі зі сполученням Снятин-Чернівці в Неполоківцях. Правоохоронці попередньо встановили, що 56-річний буковинець, керуючи автомобілем Renault Trafic наїхав на невідому жінку-пішохода.

У результаті ДТП жінка отримала травми несумісні із життям. Тіло загиблої поліцейські направили на судово-медичну експертизу. Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблої.

«На вигляд жінці 35–40 років. Якщо вам відома будь-яка інформація — прохання повідомити на спецлінію “102”», — йдеться на сайті поліції.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, 20 червня в Чернівецькій області трапилися одразу три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано