У Чернівцях затримали чоловіка, який обікрав буковинця на понад 12 тисяч гривень

Пошук
UA EN

У Чернівцях затримали чоловіка, який обікрав буковинця на понад 12 тисяч гривень

Поділись новиною:

Поліцейські в Чернівцях затримали зловмисника, який обікрав 51-річного буковинця на понад 12 тисяч гривень. Порушник поцупив у чоловіка, котрий перебував на автостанції, сумку із грошима та особистими документами.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Як зазначають у поліції, 17 червня на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 51-річного буковинця, який розповів правоохоронцям, що перебуваючи на автостанції в Чернівцях, невідома особа викрала його сумку з грошима та особистими документами. Вартість завданих йому збитків становить 12500 гривень.

«На місце події виїхали співробітники Чернівецького районного управління поліції. Під час проведення першочергових розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився, неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, 34-річний уродженець Донецької області», — йдеться на сайті поліції.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього викрадене майно. Також слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Чернівцях узяли під варту 18-річну дівчину, яка, ймовірно, зберігала та продавала наркотики у великих розмірах.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Командир 82-ї Буковинської бригади Дмитро Волошин отримав звання «Герой України»
У День Захисників і Захисниць України президент Володимир Зеленський вручив командиру 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади полковнику Дмитру Волошину звання «Герой України». Про це п...
Війна
01.10
13:48
Як у Чернівцях відзначили День Захисників і Захисниць України (фото)
День Захисників і Захисниць України — державне свято, що відзначається щороку 1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День зах...
Війна
01.10
11:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано