У Вижницькому районі водій збив пенсіонерку й втік: вона померла у лікарні

Пошук
UA EN

У Вижницькому районі водій збив пенсіонерку й втік: вона померла у лікарні

17.06
11:30

Поділись новиною:

У неділю ввечері, 16 червня, в селі Іспас Вижницького району невідомий водій автомобіля Audі скоїв наїзд на 77-річну жінку-пішохода та втік з місця події. Потерпілу без свідомості лікарі доправили до медичного закладу, де під час надання їй невідкладної допомоги вона померла.

Про це інформує пресслужба поліції Чернівецької області.

На пошуки зловмисника і його транспортного засобу було введено спеціальну операцію «Перехват» та орієнтовано особовий склад Вижницького райвідділу поліції. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вчинення автопригоди причетний 65-річний житель Вижницького району.

Нет описания фото.

«Попередньо співробітники поліції встановили, що водій на момент вчинення автопригоди був в стані алкогольного сп’яніння», – вказали у поліції.

Поліцейські затримали буковинця в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, а автомобіль Audi-80 вилучили та помістили на арешт майданчик.

Возможно, это изображение осветительное оборудование, дорога и текст

Горе-водієві загрожує покарання у виді десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, минулого тижня на автодорозі сполученням «Чернівці-Шепіт» сталася смертельна ДТП. Водій мікроавтобуса зіткнувся з вантажівкою, унаслідок чого загинула 24-річна пасажирка.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано