Дві роботи телеканалу С4 потрапили у фінал журналістського конкурсу «Війна в об’єктиві»

Пошук
UA EN

Дві роботи телеканалу С4 потрапили у фінал журналістського конкурсу «Війна в об’єктиві»

Поділись новиною:

До Дня журналіста України команда «ТРО Медіа» оголосила конкурс «Війна в об’єктиві». Найкращих авторів журналістських робіт про національний спротив та оборону України обирають у семи номінаціях.

Телеканал С4 потрапив у фінал конкурсу одразу у двох номінаціях: «Кращий оператор» та «Улюбленець (долі) глядацьких симпатій».

У номінації «Кращий оператор» журі конкурсу відзначили матеріал програми «Воїни небесного легіону» про захисника Андрія Бурчака.

Також С4 змагається за перемогу в номінації «Улюбленець (долі) глядацьких симпатій» з історією військовослужбовця Юрія Вовкуна.

Церемонія нагородження авторів найкращих матеріалів у межах конкурсу відбудеться 7 червня в Українському домі під час фестивалю документалістики «Війна в об’єктиві».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано