У Чернівцях із 31 травня перекриють вулицю Заньковецької: як об’їхати

Пошук
UA EN

У Чернівцях із 31 травня перекриють вулицю Заньковецької: як об’їхати

Поділись новиною:

З п’ятниці, 31 травня, на вулиці М. Заньковецької в Чернівцях перекриють рух транспорту. На цій ділянці розпочинають капітальний ремонт мереж.

Про це пише С4 із посиланням на департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР.

«З 31 травня буде обмежено рух на вулиці Заньковецької, на ділянці від Університетської до площі Філармонії. Там розпочнеться капітальний ремонт мереж із подальшим відновленням покриття», — йдеться в дописі департаменту у Facebook.

Схема об’їзду

Нагадаємо, ремонт планували розпочати ще 29 березня, проте через брак кадрів його відтермінували.

Раніше заступник міського голови Василь Зазуляк пояснював, що йдеться не про ремонт дороги, а всіх мереж із подальшим відновленням дорожнього покриття.

Згідно з тендером на сайті Prozorro, на оновлення вулиці планують витратити майже 48 мільйонів гривень. Підрядник має провести капітальний ремонт вулиці М. Заньковецької з перехрестям вулиці 28-го червня, а також облаштувати пішохідну зону.

Торги виграло тернопільське підприємство ТОВ «ТЕХНО-БУД-ЦЕНТР». Підрядник, зокрема, має демонтувати старий шар асфальту та постелити новий. Тротуари планують влаштувати з гранітних плит та натурального каменю.

Також на вулиці мають з’явитися лавиці, паркові смітники, велосипедні парковки. На вулиці планують посадити рослини: калину «Бульдонеж», барбариси, багаторічні кущики, молонію блакитну тощо.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано