Брак теплої води і таргани: як ректор Білоскурський планує вирішувати проблеми в гуртожитках ЧНУ

Пошук
UA EN

Брак теплої води і таргани: як ректор Білоскурський планує вирішувати проблеми в гуртожитках ЧНУ

Поділись новиною:

У гуртожитках Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича тривають роботи, пов’язані із забезпеченням студентів теплою водою, а також дезінсекцію приміщень від тарганів.

Про це декан економічного факультету і переможець виборів ректора ЧНУ ім. Ю. Федьковича Руслан Білоскурський повідомив в етері передачі «Що коїться» на С4.

Фото: Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича

«Із тарганами була пропозиція до студентів ще в минулі періоди провести дезінсекцію, але для цього потрібне стовідсоткове виселення. На той момент згоди не досягли, але ці кроки необхідно зробити», — вказує Білоскурський.

За його словами, в університеті розглядають варіант провести ротацію і тимчасово відселити студентів з одного гуртожитку до іншого.

Щодо оновлення приміщень і покращення умов для студентів, які проживають у гуртожитках, Білоскурський зазначив, що все залежатиме від фінансування.

«Перше — це університетське фінансування, а друге — залучення меценатів і різноманітних фондів. Наприклад, у гуртожитках, де мешкають ВПО, є благодійники, завдяки яким вдалося покращити умови у гуртожитках», — підкреслив майбутній ректор.

Білоскурський висловив надію, що після завершення війни до гуртожитків, де нині проживають внутрішньо переміщені особи, знову заселяться студенти.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівецькому університеті розглядають можливість розпочати навчальний рік у серпні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано