На Буковині заарештували чоловіка, який брав по 12 тис. євро з ухилянтів за перетин кордону

Пошук
UA EN

На Буковині заарештували чоловіка, який брав по 12 тис. євро з ухилянтів за перетин кордону

Поділись новиною:

Чернівчанина викрили на організації незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон. Нині чоловіку повідомили про підозру та помістили під арешт.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські з’ясували, що 51-річний чернівчанин сприяв у переправленні чоловіків до сусідньої країни. До своєї оборудки чоловік долучив 24-річного жителя села Ванчиківці, який виконував роль «провідника». 

Фігуранти підшукували «клієнтів» та відповідно до попередньо узгодженого плану, доправляли їх до лінії розмежування з Румунією. Сума «зеленого коридору» становила 12 тисяч євро з кожного чоловіка.

Чоловіка затримали правоохоронці у місті Новоселиця, коли той отримував передоплату у сумі 7500 євро.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили організатору про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. За клопотанням поліцейських суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Наразі правоохоронці перевіряють інформацію щодо причетності інших осіб до організації нелегальної міграції.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині викрили правоохоронця, який за дві тисячі доларів допомагав ухилянтам тікати з країни.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано