У Чернівецькій області на продаж планують виставити 23 приміщення державної власності

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області на продаж планують виставити 23 приміщення державної власності

Поділись новиною:

У 2024 році на продаж планують виставити 23 об’єкти державної власності у Чернівецькій області. Вже зараз продаються приміщення заводу «Електробудприлад» та дві адміністративні будівлі Головного управління Пенсійного фонду.  

Про це під час брифінгу розповіла заступниця начальника Регіонального відділення державного майна – начальниця Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Ірина Комаровська, передають журналісти С4.

Серед об’єктів, які планують продати, – приміщення майнового комплексу «Неполоковецький комбінат хлібопродуктів», який розташований у селищі Неполоківці.

«Як тільки буде перевірено інформаційне повідомлення, остаточно буде визначена стартова ціна та умови аукціону. Наступна умова – це покриття кредиторської заборгованості перед бюджетом, пенсійним фондом і по заробітній платі», – говорить Комаровська.

Цьогоріч у Чернівецькій області вісім об’єктів державної власності планують здавати в оренду. Під час воєнного стану в Україні спростився механізм отримання оренди. 

«Що стосується чинних договорів оренди, то в умовах воєнного стану договори, які були чинними станом на 24 лютого 2022 року, орендарі сплачують плату зі знижкою 50%. Решта договорів, які укладаються зараз, оплачуються повністю. Пільгою для них є тільки розмір гарантійного внеску й авансу внеску, коли вони укладають договір оренди датами аукціону», – прокоментувала начальниця відділу оренди та розпорядження державним майном Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області Наталія Купіна.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях виставили на аукціон приміщення колишньої міської дитячої стоматології.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано