На Буковині від ранку запровадили аварійні вимкнення споживачів: що відомо

Пошук
UA EN

На Буковині від ранку запровадили аварійні вимкнення споживачів: що відомо

Війна
15.05
08:31

Поділись новиною:

У зв’язку з гострим дефіцитом генеруючих потужностей в енергосистемі України у Чернівецькій області о 06:40 запровадили контрольовані аварійні відключення.

Про це пише С4 з посиланням на «Чернівціобленерго».

Зазначається, що диспетчерський центр Укренерго застосував графіки аварійних відключень (ГАВ) для промислових та побутових споживачів в усіх регіонах країни.

У Чернівецькій області за командою від регіонального диспетчера Укренерго застосовують аварійні вимкнення у чотири черги груп споживачів, які входять у ГАВ. Такі відключення здійснюються без попередження.

Водночас енергоживлення об’єктів життєзабезпечення не обмежується.

В Обленерго наголошують, що графіки погодинних відключень (ГПВ) поки що не вводилися. У разі їх застосування буковинців про це попередять, а інформацію про них можна буде знайти на сайті Обленерго.

Нагадаємо, у Чернівецькій області графіки аварійних відключень споживачів також застосовували напередодні ввечері, з 21:00 до півночі. 15 травня, для промислових споживачів графіки обмеження потужності будуть діяти протягом усієї доби, з 00:00 до 24:00.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано