У Чернівцях відбувся завершальний форум лідерів учнівського самоврядування

Пошук
UA EN

У Чернівцях відбувся завершальний форум лідерів учнівського самоврядування

Поділись новиною:

Зустрічі такого формату управління освіти Чернівецької міської ради організовувало впродовж усього навчального року. На заходи запрошували спікерів із різних сфер.

Про що розповідали учням на форумі 8 травня — дізнавалися журналісти С4.

Міський голова Чернівців Роман Клічук на форумі учнівського самоврядування зустрівся зі старшокласниками та відповів на їхні запитання: політичні, особисті та навіть чи грає міський голова в комп’ютерні ігри.

«За комп’ютерні ігри мене питали, я справді виріс із того віку, щоб грати в комп’ютерні ігри. Як знаходжу час? У мене в пріоритеті спілкування з дітьми — вони є безпосередніми, відкритими, щирими й мені завжди імпонують такі зустрічі. І все, що ми робимо зараз у країні, у місті — це ж заради цього покоління. Тому я постійно знаходжу час на такі зустрічі. Ми спілкуємося як зі школярами, так і зі студентами», — сказав очільник міста.

Про свій досвід у бізнесі розповіла й підприємиця Тетяна Дуткевич. Зі старшокласниками також поспілкувалися радіоведучий Віталій Ковальський та гуморист Ілля Клим.

У залі зібралося майже 350 лідерів учнівського самоврядування. Багато хто відвідує схожі заходи не вперше.

«Кожен захід — це новий досвід для мене, просто цікаво познайомитися з новими людьми, зустріти старих знайомих, можливо тих, з ким познайомилася тут», — розповідає учасниця форуму Олександра Калмикова.

Такі зустрічі дітей із лідерами міста в рамках форуму відбувались раз у два місяці.

«Це наш традиційний форум лідерів учнівського самоврядування. Він завершальний у цьому навчальному році. Звичайно, будемо з осені продовжувати традицію. Адже є запит від дітей на зустрічі з лідерами нашого міста», — зазначає начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Ткачук.

Матеріал підготувала Данко Богдана, студентка другого курсу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано