Захисника із Чернівецької області відзначили нагрудним знаком від МВС України

Пошук
UA EN

Захисника із Чернівецької області відзначили нагрудним знаком від МВС України

Війна
26.04
13:30

Поділись новиною:

Військовослужбовця із Буковини Олега Меслицького нагородили нагрудним знаком «За відвагу в службі». Відзначив бійця міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

У відомстві зазначають, що захисник Олег Меслицький є уродженцем села Вартиківці Кельменецької територіальної громади.

Зауважимо, що нагрудним знаком «За відвагу в службі» нагороджуються особи рядового й начальницького складу органів внутрішніх справ, військовослужбовці внутрішніх військ МВС України виключно за особисту мужність і відвагу в боротьбі зі злочинністю, відданість Присязі, високий професіоналізм, ініціативу й наполегливість у розкритті особливо тяжких резонансних злочинів, самовіддані дії в стані ризику для життя або в разі отримання поранення під час охорони громадського порядку чи затримання небезпечних злочинців.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Володимир Зеленський вручив родині загиблого бійця з Буковини, якому присвоїли звання Героя України, орден «Золота Зірка».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано