Останній дзвоник-2024: коли у Чернівцях завершиться навчальний рік і як видаватимуть атестати

Пошук
UA EN

Останній дзвоник-2024: коли у Чернівцях завершиться навчальний рік і як видаватимуть атестати

Поділись новиною:

У Чернівецькій громаді 2023/2024 навчальний рік для більшості школярів завершиться 31 травня. Водночас у пʼяти освітніх закладах останній дзвоник проведуть пізніше.

Про це журналістам С4 повідомила заступниця начальниці управління, начальниця відділу забезпечення якості та стратегічного розвитку ЗЗСО управління освіти Чернівецької міської ради Альона Онофрей.

«У більшості навчальних закладів останній дзвоник відбудеться 31 травня, проте у п’яти загальноосвітніх школах він продовжиться до 7 червня, зокрема, у ліцеях №2, №13, №15, також у військово-спортивному ліцеї та в гімназії №4», – вказала посадовиця.

Також вона наголосила, що першими свідоцтва про освіту отримуватимуть учні початкових шкіл, після 31 травня.

Девʼятикласникам атестати видаватимуть 14 червня. А випускники одинадцятих класів отримають документ про здобуття повної загальної середньої освіти 28 червня.

Літні канікули, за словами Онофрей, триватимуть до 1 вересня – дати, коли розпочнеться новий навчальний рік.

Авторка: Катерина Олійник

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині цьогоріч для участі в національному мультипредметному тесті зареєструвалося близько 6800 вступників.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані. Крім того, військовозобов'язані мусять мати п...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано