З травня Україну чекає важка ситуація, але Армагеддону не буде, – Буданов

Пошук
UA EN

З травня Україну чекає важка ситуація, але Армагеддону не буде, – Буданов

Війна
22.04
10:52

Поділись новиною:

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов прогнозує, що у середині травня – на початку червня на Україну чекає важка ситуація, але без катастрофічних наслідків.

Про це Буданов сказав в інтерв’ю BBC Україна, пише С4.

Буданов - россияне придумали новый фейк о плене главы ГУР | РБК Украина

«Нас чекає досить важка, за нашою оцінкою, ситуація найближчим часом. Але вона не катастрофічна, це теж треба розуміти. Армагеддон не відбудеться, як багато хто зараз починає казати. Але проблеми з середини травня будуть», – сказав він.

Очільник ГУР уточнив, що його проноз стосується в цілому України, а не лише ситуації на фронті. За його словами, “росіяни будуть використовувати комплексний підхід”.

«Вони (росіяни, – ред.) проводять комплексну операцію. Не будемо ми про це з вами довго розмовляти, але це важкий період буде. Середина травня, початок червня», – наголосив Буданов.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює
З 18 травня в Україні набирає чинності оновлений закон про мобілізацію, згідно з яким всі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 днів, тобто до 16 липня, повинні оновити свої облікові дані. Дл...
Війна
17.05
14:38
У Чернівцях протягом чотирьох днів можна буде здати кров для ЗСУ: яких груп потребують
У Чернівцях з 17 до 20 травня збиратимуть кров для українських захисників. Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький обласний центр служби крові. Фото: pixabay Зазначається, що на ці дати ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано