На Буковині знайшли мертвим військового, якого розшукували понад місяць

Пошук
UA EN

На Буковині знайшли мертвим військового, якого розшукували понад місяць

Поділись новиною:

У селі Маршинці на полі виявили тіло 34-річного жителя села Котелеве Михайла Дімітраша. Про його зникнення у поліцію повідомила його сестра 24 лютого.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Фото: Газета “Слово правди”

Зазначається, що скелетований труп чоловічої статі на полі знайшли правоохоронці спільно з жителями громади. Тіло направили для проведення всіх необхідних експертиз. За результатами ДНК встановили, що загиблий – безвісти зниклий буковинець.

Слідчі поліції проводять досудові розслідування у розпочатих кримінальних провадженнях, передбачених ст. 115 Кримінального кодексу України з примітками «безвісти зниклий» та «природна смерть».

Нагадаємо, інформація про зникнення чоловіка, який був одягнений у тактичний одяг, стала відома 27 лютого 2024 року. За словами сестри зниклого, чоловік пішов з дому та не повернувся.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано