Вісім років за ґратами проведе буковинець, який намагався вбити жінку й залишив її помирати на узбіччі

Пошук
UA EN

Вісім років за ґратами проведе буковинець, який намагався вбити жінку й залишив її помирати на узбіччі

Поділись новиною:

За публічного обвинувачення Чернівецької окружної прокуратури до восьми років позбавлення волі засудили мешканця Чернівецької області, який замахнувся на життя 62-річної жінки.

Про це повідомляє С4 з посиланням Чернівецьку обласну прокуратуру.

Прокурор у суді довів, що торік у липні обвинувачений намагався позбавити життя 62-річну жительку Чернівецького району, з якою він спільно розпивав алкогольні напої у приватному домоволодінні знайомого.

Правоохоронці встановили, що під час застілля між потерпілою та 30-річним чоловіком виникла суперечка. Він почав душити жінку, а після того, як їй вдалось вирватись, наздогнав та наніс декілька ножових поранень.

«Вважаючи, що завданих ушкоджень достатньо для настання смерті, залишив потерпілу помирати на узбіччі дороги. Жінку вчасно госпіталізували. ЇЇ вдалось врятувати», – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі додають, що свою вину підсудний визнав частково.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівецькій області затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві свого знайомого. Буковинець, ймовірно, бив по голові та шиї товариша, унаслідок чого той помер.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано