Президент посмертно відзначив захисника з Буковини Станіслава Макайду орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Президент посмертно відзначив захисника з Буковини Станіслава Макайду орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Війна
11.03
13:43

Поділись новиною:

Військовослужбовця із Чернівецької області Станіслава Макайду посмертно відзначили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду вручили батькам полеглого бійця з Недобоївської громади.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку Недобоївської територіальної громади.

Нагородили загиблого воїна за особисту мужність та самовідданість, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

У громаді зазначають, що представники Хотинського ТЦК та СП висловили батькам захисника, Оксані Іванівні та Олександру Михайловичу, подяку за виховання сина-патріота. Також усі присутні на заході вшанували пам’ять військового хвилиною мовчання.

«Станіслав Макайда навічно залишиться незламним Героєм, відданим сином своєї Батьківщини, безстрашним воїном», — йдеться в дописі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Володимир Зеленський так само посмертно відзначив захисника з Буковини Павла Бабинського орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано