У Чернівцях тимчасово не курсує тролейбус №11: у чому причина

Пошук
UA EN

У Чернівцях тимчасово не курсує тролейбус №11: у чому причина

Поділись новиною:

Тролейбус №11 у Чернівцях тимчасово не курсує. До Чернівецького тролейбусного правління надійшов лист від поліції, в якому вказано, що, згідно з правилами, електротранспорт не має курсувати через залізничний переїзд, оскільки це впливає на безпеку руху пасажирських перевезень.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку ЧТУ у Facebook.

Замість цього маршруту чернівчани можуть скористатися автобусним маршрутом №23, який дублює 11-й. На ньому, за даними ЧТУ, курсують шість автобусів, інтервал між якими становить 10 хвилин.

Також центр міста та Садгірський район з’єднують автобусний маршрут №15 та тролейбусний маршрут №5, які також курсують у цьому напрямку.

У тролейбусному управлінні додають, що зазначені маршрути є пільговими, відтак безоплатний проїзд здійснюється за наявності та валідації транспортної картки «Пільгова».

Нагадаємо, улітку 2022 року через цю ж причину заборонили тролейбусний маршрут №9. На ньому замість електротранспорту тепер їздять автобуси.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано