Буковина долучилася до будівництва фортифікаційних споруд на Сході України

Пошук
UA EN

Буковина долучилася до будівництва фортифікаційних споруд на Сході України

Війна
21.02
17:21

Поділись новиною:

У прифронтових та прикордонних регіонах нарощують оборонні рубежі. До цього залучили всі області України, які відповідають за свій напрямок.

Про це інформує С4 з посиланням на заступника керівника Офісу Президента Олексія Кулебу.

За його словами, бригади з тилових областей допомагають будувати лінію оборони та військові інженерно-технічі споруди, облаштовувати системи загороджень тощо.

Так, Чернівецька область поруч з Івано-Франківською, Полтавською, Черкаською і Хмельницькою будують захист від ворога на Донеччині. Кіровоградщина та Закарпаття – допомагають у Запорізькій області. Тернопільщина та Львівщина – у Сумській.

Крім того, ОП разом з військовими адміністраціями збільшують мережу мобільних вогневих груп, котрі щодня збивають частину дронів, крилатих ракет та балістику, яку випускають по території України росіяни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, у Чернівцях та Хотині побудують п’ять багатоквартиних житлових будинків, в яких розмістять внутрішньо переміщених осіб. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано