На Буковині затримали чоловіка, який підозрюється в продажі зброї та боєприпасів: що йому загрожує

Пошук
UA EN

На Буковині затримали чоловіка, який підозрюється в продажі зброї та боєприпасів: що йому загрожує

Поділись новиною:

У Дністровському районі поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється в незаконному продажі зброї та боєприпасів. За скоєне йому загрожує до семи років ув’язнення.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці викрили 63-річного порушника 24 січня під час збуту вогнепальної зброї та бойових припасів. Буковинець без передбаченого законом дозволу продавав пістолет «EKKOL» з ознаками переробки та набої.

Тоді працівники поліції затримали торговця на місці злочину в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Речові докази правоохоронці вилучили та направили для проведення відповідних експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Походження заборонених предметів правоохоронці будуть встановлювати під час досудового розслідування.

Також слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях протягом одного дня чоловік вкрав автомобіль та мікроавтобус.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано