Три роки на посаді мера: Клічук подякував чернівчанам за довіру і критику

Пошук
UA EN

Три роки на посаді мера: Клічук подякував чернівчанам за довіру і критику

Політика
18.12
11:20

Поділись новиною:

Мер Чернівців Роман Клічук три роки тому очолив місто. За його словами, цей час не був простим, однак він вдячний усім: і тим, хто йому довіряє, і тим, хто критикує.

У своєму Telegram Клічук подякував також громадянам, які долучилися до його команди.

“Дякую кожному, хто повірив і долучився. Всім, хто вийшов зі своєї зони комфорту і працює на благо громади та її майбутнього. А найбільше дякую чернівчанам: і тим, хто повірив в мене і команду; і тим, хто критикує, адже це стимул ставати кращими, робити ще більше”, — зазначив мер у своїх соцмережах.

Нагадаємо, минулого тижня Роман Клічук побував на Донеччині й передав захисникам допомогу. Він подякував усім, хто долучився до формування партії дронів, тепловізорів та іншого обладнання: Оксані Філіповій, Сергію Гринюку, Володимиру Морозу.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано