У Чернівцях провели новий тендер на капремонт вулиці Заньковецької

Пошук
UA EN

У Чернівцях провели новий тендер на капремонт вулиці Заньковецької

Поділись новиною:

Міська рада Чернівців провела новий тендер на ремонт вулиці Заньковецької. Переможцем став єдиний учасник тендеру, який відремонтує вулицю за майже 48 мільйонів гривень.

Про це пише С4 з посиланням на Prozzoro.

Відтак, підрядник має провести капітальний ремонт вулиці М. Заньковецької з перехрестям вулиці 28-го червня, а також облаштувати пішохідну зону.

На вулиці, зокрема, мають демонтувати старий шар асфальту та постелити новий. Тротуари планують влаштувати з гранітних плит та натурального каменю.

Також на вулиці мають з’явитися лавиці, паркові смітники, велосипедні парковки. На вулиці планують посадити рослини: калину «Бульдонеж», барбариси, багаторічні кущики, молонію блакитну тощо.

Роботи мають виконати до 1 вересня 2024.

Нагадаємо, раніше мав відбутися ще один тендер на капітальний ремонт вулиці Заньковецької, проте його не провели, оскільки не було зацікавлених сторін.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» на виїзді переміг команду з Горішніх Плавнів «Гірник-Спорт»
У неділю, 19 травня, футбольна команда «Буковина», граючи на виїзді, здобула перемогу над своїми противниками. Матч закінчився з рахунком 3:2 на користь «жовто-чорних». Про це пише С4 з посиланням...
Спорт
19.05
16:37
В Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій
Щороку, третьої неділі травня, в Україні вшановують пам’ять жертв політичних репресій комуністичного режиму. Пам’ятна дата встановлена Указом Президента від 21 травня 2007 року. Про це повідомляє ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано