Не впорався з керуванням і злетів у кювет: на Буковині у ДТП загинув 34-річний водій

Пошук
UA EN

Не впорався з керуванням і злетів у кювет: на Буковині у ДТП загинув 34-річний водій

Поділись новиною:

У понеділок, 20 листопада, неподалік села Стара Жадова сталася смертельна ДТП. Внаслідок аварії від отриманих травм загинув 34-річний буковинець.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Попередньо працівники поліції з’ясували, що житель селища Берегомет, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, не впорався з керуванням, допустив з’їзд автівки в кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу.

В результаті ДТП буковинець отримали тілесні ушкодження не сумісні з життям. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Вранці 20 листопада на вулиці Маланчука у Чернівцях сталася аварія, в якій загинули одразу троє молодих чоловіків. Попередньо, 22-річний водій BMW не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом. 

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано