До Чернівців вперше прибув поїзд з Варшави: ексклюзивні кадри

Пошук
UA EN

До Чернівців вперше прибув поїзд з Варшави: ексклюзивні кадри

Поділись новиною:

Уночі 14 листопада до Чернівців прибув поїзд з Рави Руської. Маршрут «Укрзалізниця» запустила в експериментальному режимі, аби вивчити пасажиропотік.

Кадрами прибуття поїзду на Чернівецький залізничний вокзал поділилися журналісти С4.

Поїзд №868/867 «УЗ» продовжила з Коломиї до Чернівців на численні прохання пасажирів. У компанії обіцяють, що якщо попит на напрямок буде, його курсування стане постійним.

Наразі поїзд відправлятиметься з Чернівців через Івано-Франківськ та Львів до Рави-Руської 17, 19, 21, 25 та 27 листопада о 3:02. Потяг прямуватиме через Снятин, Заболотів, Коломию, Івано-Франківськ, Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Брюховичі та Жовкву і прибуватиме до Рави-Руської о 9:58.

Там пасажири, як і раніше, здійснюватимуть пересадку на поїзд польського перевізника SKPL, який прибуватиме до Варшави о 17:18.

У зворотному напрямку, з Рави-Руської, поїзд відправлятиметься до Чернівців 16, 20, 23, 25 та 27 листопада о 6:15, і прибуватиме до Чернівців о 13:20.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у листопаді через ремонт на залізниці деякі поїзди тимчасово курсуватимуть до Чернівців.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано