Чернівчанину почали погрожувати після публічної підтримки дій СБУ у Банченському монастирі

Пошук
UA EN

Чернівчанину почали погрожувати після публічної підтримки дій СБУ у Банченському монастирі

Війна
13.11
20:32

Поділись новиною:

Чернівчанин Едгар Каланча почав отримувати погрози від невідомих після підтримки безпекових заходів Служби безпеки України, які напередодні провели на території Свято-Вознесенського Банченського монастиря.

Про це повідомляють репортери С4.

У четвер, 9 листопада, на території Банченського монастиря працівники СБУ та Нацгвардії проводили безпекові заходи. Чернівчанин Едгар Каланча, побачивши відео перевірки монастиря, поділився ним на своїй сторінці в Instagram. Згодом отримав погрози. 

«Учора ввечері мені подзвонили з двох номерів і почали погрожувати, розказувати, що в них є моя фотографія, моя сторінка в Instagram, вони знають що я живу в Чернівцях, знайдуть, приріжуть мене, вб’ють і зроблять все страшніші речі», – розповідає чоловік

За словами Едгара, невідомі зателефонували до нього й спитали, чи це він поширив Stories про отця Лонгіна з Банченського монастиря, а затим сказали, що їм потрібно зустрітися.  

«Казали, що я не знаю, що там взагалі відбувається, чого я так розмовляю про Банчени, що там віруючі люди, люди від Бога, і я ніякого права не мав виставляти в сторіс підтримку Служби безпеки України», – каже Каланча. Вранці 13 листопада чернівчанин зателефонував у поліцію та написав заяву. Нині чекає на розслідування та подальші дії правоохоронців.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Синод Української православної церкви на засіданні 25 вересня змінив намісника Свято-Вознесенського Банченського чоловічого монастиря на Буковині, який до цього очолював митрополит Лонгін.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано