На Буковині минулого тижня затримали 54 ухилянтів, які намагались незаконно перетнути держкордон

Пошук
UA EN

На Буковині минулого тижня затримали 54 ухилянтів, які намагались незаконно перетнути держкордон

Поділись новиною:

Упродовж минулого тижня в Чернівецькій області припинили 35 випадків незаконного перетину держкордону України з Румунією та Молдовою. Загалом правоохоронці затримали 54 порушників.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зазначається, що більшість порушень зафіксували у Вижницькому та Дністровському районах Чернівецької області на ділянках відповідальності відділів прикордонної служби «Селятин», «Фальків», «Мамалига» та «Кельменці».

«Сорок чоловіків призовного віку прикордонні наряди виявили на контрольних постах, під час перевірки документів у громадян, які на автівках та рейсових автобусах прямували до кордону. Затримані громадяни не могли підтвердити мету свого прибуття до прикордоння, а згодом зізнались про намір незаконно потрапити до Румунії та Молдови», — йдеться у повідомленні.

Порушниками, за інформацією прикордонників, виявились мешканці Сумської, Черкаської, Донецької, Луганської, Запорізької, Житомирської, Харківської та Рівненської областей віком від 22 до 49 років.

Усіх правопорушників доставили в прикордонні підрозділи та притягнули до відповідальності за ст.204–1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Нагадаємо, прикордонники Чернівецького загону затримали організатора незаконного переправлення осіб через державний кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано