Зберігав небезпечні наркотичні речовини вдома: буковинцю повідомили про підозру

Пошук
UA EN

Зберігав небезпечні наркотичні речовини вдома: буковинцю повідомили про підозру

Поділись новиною:

У 35-річного жителя міста Новоселиця правоохоронці знайшли особливо небезпечні наркотичні речовини. Нині ж поліцейські повідомили чоловіку про підозру.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Зокрема, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 35-річного жителя міста Новоселиця, поліцейські виявили і вилучили саморобний пристрій для викурювання з наркотичною речовиною.

Вилучене поліцейські направили для проведення експертизи до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, результати якої показали, що вилучена речовина рослинного походження, є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – екстрактом канабісу.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Новоселицького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях правоохоронці знайшли у 44-річного чоловіка згорток наркотичних речовин. Нині за протиправну діяльність чернівчанину загрожує до п’яти років обмеження волі.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано