Допоможе знайти житло та оформити документи: в Україні запустили чат-бот для ВПО

Пошук
UA EN

Допоможе знайти житло та оформити документи: в Україні запустили чат-бот для ВПО

Поділись новиною:

В Україні запрацював новий чат-бот для переселенців. Застосунок «ТурБОТа про ВПО» допомагатиме внутрішньо переміщеним особам інтегруватися в приймаючі громади.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Мінреінтеграції.

У міністерстві зазначають, що за допомогою чат-бота можна буде знайти житло в новому регіоні, дізнатися, які документи необхідні для оформлення статусу ВПО, як і де отримати допомогу, адреси та номери телефонів ЦНАПів тощо. Для зручності вся інформація в чат-боті згрупована за відповідними розділами.

Наразі застосунок розроблений для чотирьох міст: Києва, Львова, Івано-Франківська та Чернівців. Надалі планується збільшувати кількість населених пунктів, де він працюватиме.

Проєкт реалізується Кримськотатарським Ресурсним Центром у межах Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Щоб скористатися чат-ботом «ТурБОТа про ВПО», достатньо перейти за посиланням.

Нагадаємо, в Україні запровадили Єдиний реєстр зниклих безвісти. У ньому будуть зібрані та централізовані дані щодо всіх зниклих осіб.

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано