Звільнені з полону: двоє військових з Чернівців повертаються додому

Пошук
UA EN

Звільнені з полону: двоє військових з Чернівців повертаються додому

29.06
10:00

Поділись новиною:

Вчора, 28 червня, відбувся черговий обмін полоненими. Українська сторона змогла повернути 17 осіб.

У Головному управлінні розвідки повідомили, що в обмін полоненими провели за формулою 17 на 15. Обмін відбувся на території Миколаївської області.

«Додому повернулися 16 українських військовослужбовців, з яких 2 офіцери та 14 солдат. Також звільнено одного цивільного», – повідомляє ГУР.

Відтак з полону повернулись морпіхи, піхотинці та десантники.

Серед тих, хто повернувся з полону були двоє військових з Чернівців. Як військові розповіли Українській правді, вони потрапили до полону два місяці тому.

Артур та Роман служили у Луганській області. Військові перебували в полоні у Криму, були там два тижні. Перебували у госпіталі, оскільки були поранені.

Чоловіки розповіли, що умови перебування були нормальними, щоправда, можливості зв’язатися з рідними не було. Тож військові незабаром вперше за два місяці побачать рідних.

Читайте також:

Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано