Звільнених Осачуком керівників повернули на посади

Пошук
UA EN

Звільнених Осачуком керівників повернули на посади

20.06
10:33

Поділись новиною:

Нещодавно «прогримів» ще один скандал за участі Сергія Осачука. З посади директора комунального підприємства «Чернівецький обласний бібліотечний колектор» звільнили Олену Ратовську.

Не було би проблеми, якби не кілька моментів: пані Олену повідомили про це «заднім числом»; колектив підприємства настільки це обурило, що вони були готові звільнитись усі разом.

Окрім того, Осачук призначив на посаду Галину Ковбас. З’ясувалось, що вона й гадки не має, де розташоване комунальне підприємство і які взагалі функції воно виконує. Мало того, пані Галина не має досвіду роботи з книжковою продукцією і шкільними підручниками. Але за свою «роботу» вона отримувала близько 10 тис. грн. Детальніше про це читайте за посиланням.

Не могли про це не нагадати, оскільки трапилось диво. У п’ятницю, 17 червня, Олену Ратовську повернули на посаду, з якої її безпідставно звільнили.

Олена Ратовська

І це ще не все. Пам’ятаєте, як «неочікувано» звільнили Дмитра Домбровського з посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна клінічна лікарня»? Натомість на його місце призначили Сергія Бродовського, якого невдовзі затримали за махінації з гуманітарною допомогою, а точніше – з п’ятьма «швидкими». Невдовзі пана Сергія відпустили під заставу. А тепер він не виходить на зв’язок.

Отож, Дмитра Домбровського не просто повернули на посаду в.о., а тепер призначили гендиректором обласної лікарні.

Дмитро Домбровський

Нові призначення стались у п’ятницю в обласній раді, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про правовий режим воєнного стану».

Відтак розпорядженнями голови Чернівецької обласної ради призначено наступних керівників комунальних підприємств, установ та організацій, заснованих на базі спільного майна територіальних громад області з укладанням контракту на час воєнного стану:

  • Олену РАТОВСЬКУ на посаду директора комунального підприємства «Чернівецький обласний бібліотечний колектор»;
  • Світлану ЛЕОНЕЦЬ на посаду генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики Чернівецької обласної ради»;
  • Василя ПАВЛЮКА на посаду генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня»;
  • Дмитра ДОМБРОВСЬКОГО на посаду генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецька обласна клінічна лікарня»;
  • Миколу СЛЮСАРЧУКА на посаду директора комунального обласного позашкільного оздоровчого закладу «Буковинка».

Окрім цього:

Виконання обов’язків генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний перинатальний центр» покладено на заступника генерального директора з організаційно-методичної роботи – Владислава ГОШОВСЬКОГО.
Виконуючим обов’язки генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний госпіталь ветеранів війни» призначено Віталія ПОЛАТАЙЧУКА.
Продовжено термін дії контракту з директором комунальної обласної спеціалізованої школи-інтернат ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей» Мариною СЕМАНЮК.

Читайте також:

На двох вулицях у Чернівцях висадять алею з дерев: у мерії поділилися планами з озеленення міста на цей рік
На вулиці Винниченка у Чернівцях планують висадити алею дерев, а на Воробкевича до існуючої додати ще десяток рослин. Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4. Фото: Тарас Піц ...
На Буковину з-під обстрілів на Сумщині евакуювали 23 людей
У Чернівецьку область із Сумщини 26 березня прибув евакуаційний потяг. З-під постійних ворожих обстрілів на Буковину вдалося евакуювати 23 людини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нач...
Війна
26.03
11:36
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано