Зупиняли пострілами: на Буковині вчергове викрили контрабандистів-пачкарів

Пошук
UA EN

Зупиняли пострілами: на Буковині вчергове викрили контрабандистів-пачкарів

Поділись новиною:

Прикордонники Чернівецького загону зупинили незаконне перевезення цигарок на українсько-румунському кордоні. За попередньою оцінкою вартість вилучених тютюнових виробів складає понад 200 тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

У вівторок, 14 березня, прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» виявив двох невідомих осіб з пакунками за спиною. Правопорушників викрили під час пересування у напрямку кордону з Румунією на одній з гірських ділянок українських Карпат. З появою військовослужбовців чоловіки покинули свої ноші та вдалися до втечі, аби уникнути відповідальності. Не зупинив контрабандистів й попереджувальний постріл. Після перевірки прилеглої до кордону місцевості, прикордонники виявили пакунки в яких знаходилось 1400 пачок сигарет без марок акцизного податку України.

Також вдень, 15 березня,  прикордонники виявили чергову групу пачкарів. Цього разу правопорушники намагались незаконно доставити до Румунії 3240 пачок тютюну іноземного виробництва.

В обох випадках прикордонники направили повідомлення співробітникам правоохоронних органів про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». За попередньою оцінкою вартість вилучених тютюнових виробів складає понад 200 тисяч гривень.

Читайте також:

Чернівецька міська рада виділила ще 5 млн грн на підтримку ЗСУ
Під час засідання міської ради депутати підтримали рішення про виділення 5 мільйонів гривень на потреби Збройних сил України. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. За його ...
На двох вулицях у Чернівцях висадять алею з дерев: у мерії поділилися планами з озеленення міста на цей рік
На вулиці Винниченка у Чернівцях планують висадити алею дерев, а на Воробкевича до існуючої додати ще десяток рослин. Про це повідомили у Чернівецькій міській раді, пише С4. Фото: Тарас Піц ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано