ЗСУ стримують наступ ворога на п’яти напрямках фронту: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

ЗСУ стримують наступ ворога на п’яти напрямках фронту: головне зі зведення Генштабу

Війна
07.08
09:50

Поділись новиною:

Російські окупанти зосереджують основні зусилля на Куп’янському, Авдіївському, Бахмутському, Мар’їнському та Запорізькому напрямку. Протягом доби на цих ділянках відбулось близько 30 бойових зіткнень.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Минулої доби ворог завдав 30 ракетних та 48 авіаційних ударів, здійснив 32 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

  • На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін.
  • На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог обстріляв понад 30 населених пунктів.
  • На Куп’янському напрямку наші воїни стійко тримають оборону, успішно відбили атаки противника в районі східніше Петропавлівки Харківської області.
  • На Бахмутському напрямку сили оборони стримують противника в районі північно-східніше Диліївки.
  • На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Авдіївки.
  • На Мар’їнському напрямку сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районах Мар’їнки та Красногорівки.
  • На Запорізькому напрямку ворог вів безуспішні наступальні дії в районі Роботиного Запорізької області.
  • Водночас на Мелітопольському та Бердянському напрямках сили оборони України продовжують ведення наступальної операції, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Авіація сил оборони за минулу добу завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та два – по зенітно-ракетних комплексах окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили два пункти управління, два райони зосередження особового складу, два артилерійських засоби на вогневих позиціях та одну станцію радіоелектронної боротьби противника.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що майже 250 тисяч окупантів знищили ЗСУ від початку великої війни.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

ВАКС виніс вирок одному з організаторів та трьом учасникам масштабної корупційної схеми на Чернівецькій митниці
Вищий антикорупційний суд визнав винним одного з організаторів корупційної схеми на Чернівецькій митниці в ухиленні від сплати ввізного мита та ПДВ. Суд призначив йому чотири роки та дев’ять місяців ...
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано