Зрубав деревину на понад 190 тис. грн: на Буковині судитимуть крадія лісу

Пошук
UA EN

Зрубав деревину на понад 190 тис. грн: на Буковині судитимуть крадія лісу

Поділись новиною:

У Чернівецькій області судитимуть 61-річного жителя Чудейської громади. Чоловік нарубав дерев на суму в понад 190 тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що внаслідок проведення профілактичних відпрацювань щодо виявлення порушників у сфері злочинів проти довкілля, у січні цього року правоохоронці задокументували протиправні дії 61-річного жителя Чудейської громади. Чоловік зрубав ялини на території Буденецького лісництва філії «Чернівецьке лісове господарство». За цим фактом поліцейські завершили досудове розслідування.

Під час досудового розслідування працівники Чернівецького районного управління поліції викрили буковинця, який зрубав деревину породи «ялина», при цьому не маючи відповідних дозвільних документів на здійснення такої діяльності. Унаслідок незаконної порубки чоловік заподіяв матеріальних збитків територіальній громаді на суму понад 190 тисяч гривень.

Під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції завершили досудове розслідування стосовно буковинця за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що перед судом постане мешканець Вижниччини. У березні цього року поліцейські викрили порушника в селі Плоска та задокументували незаконне носіння зброї. Чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано