«Знадобиться років десять»: директор «МіськШЕПу» спрогнозував, коли у Чернівцях стане менше ям на дорогах

Пошук
UA EN

«Знадобиться років десять»: директор «МіськШЕПу» спрогнозував, коли у Чернівцях стане менше ям на дорогах

Поділись новиною:

Директор «МіськШЕПу» Григорій Оробець вважає, що Чернівцям потрібно близько 10 років ремонту доріг в нинішніх темпах, щоби в комунального підприємства було менше роботи з ліквідації аварійної ямковості.

Про це Григорій Оробець сказав в ефірі програми «Що коїться» на телеканалі С4.

За його словами, у місті нині є багато доріг, які потребують ремонту, а реконструювати їх міська влада не має фінансової можливості.

«На мою думку, це складно, щоб їх відремонтувати поточно чи капітально. Тому що довгий період, ви знаєте, до 2020 року, ремонтів практично не проводилися. Фактично одиночні вулиці. Зараз, в останні три роки, це [відбувається] масово, але все одно цього недостатньо», – зазначив директор «МіськШЕПу».

Оробець додав, що працювати над ремонтом аварійної ямковості у місті планують на декількох вулицях поки це дозволятиме погода.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Чернівецька міська рада оголосила тендер на капітальний ремонт вулиці Антона Кохановського. Його планують провести наступного року.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано