Зламав ногу й не зміг вийти: рятувальники допомогли працівнику ГАЕС вибратись зі штольні

Пошук
UA EN

Зламав ногу й не зміг вийти: рятувальники допомогли працівнику ГАЕС вибратись зі штольні

Поділись новиною:

У селі Василівка працівник Дністровської ГЕС травмував ногу та не зміг самостійно вибратись із підхідної штольні. На допомогу чоловіку прийшли фахівці ДСНС і витягли його.

Про це пише С4 з посилання на пресслужбу ДСНС у Чернівецькій області.

1 травня до служби порятунку надійшло повідомлення, що в селі Василівка Дністровського району на Дністровській ГАЕС травмувався чоловік.

Працівник отримав перелом ноги й не міг самостійно вибратися із підхідної штольні, тому на допомогу потерпілому прибули фахівці групи гірничо-рятувальних (аварійно-рятувальних) робіт.

Рятувальники надали потерпілому домедичну допомогу, наклавши шини, і транспортували його зі штольні на поверхню, після чого передали травмованого чоловіка працівникам швидкої.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що рятувальники на Буковині знайшли мертвим зниклого чоловіка.

Читайте також:

На вулиці Кобилянської ремонтують тротуари (фото)
У Чернівцях розпочали ремонтувати тротуари на пішохідній вулиці Ольги Кобилянської. Плитку замінять на найбільш проблемних ділянках, де вона майже не тримається. Робити виконують поступово: частин...
ВАКС виніс вирок одному з організаторів та трьом учасникам масштабної корупційної схеми на Чернівецькій митниці
Вищий антикорупційний суд визнав винним одного з організаторів корупційної схеми на Чернівецькій митниці в ухиленні від сплати ввізного мита та ПДВ. Суд призначив йому чотири роки та дев’ять місяців ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано