Зібрали майже 20 тис. грн: у Чернівцях відбувся благодійний захід «Країна незламних людей»

Пошук
UA EN

Зібрали майже 20 тис. грн: у Чернівцях відбувся благодійний захід «Країна незламних людей»

Війна
25.08
11:15

Поділись новиною:

Освітяни із Чернівців вкотре провели доброчинний захід на підтримку ЗСУ. Цього разу їм вдалося зібрати 18 тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Управління освіти Чернівецької міської ради.

Так, 24 серпня у дворику міського палацу дітей та юнацтва пройшов благодійний концерт та ярмарок, які організували освітяни Чернівецької громади. Так само в рамках цього заходу відбулися майстер-класи, аквагрим та виставка художніх робіт чернівецьких школярів під назвою «Квіти Перемоги».

На подію завітали військовослужбовці, які нині проходять лікування в Чернівцях, а також педагоги й діти. Зокрема, воїнам вручили подарунки від управління освіти Чернівецької міської ради та партнерів заходу.

На заході так само був присутній заступник Чернівецького міського голови Юрій Лесюк, який говорив про важливість виховання дітей у дусі патріотизму і про ціну нашої незалежності. Водночас начальниця управління освіти Ірина Ткачук зауважила, що тут, далеко від фронту, наші освітяни, діти та батьки роблять усе, аби підтримати наших Героїв фінансово й духовно.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій обласній філармонії ім. Д. Гнатюка відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних сил України.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано