Жваво та продуктивно: депутати Чернівецької міської ради провели липневу сесію (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Жваво та продуктивно: депутати Чернівецької міської ради провели липневу сесію (фоторепортаж)

Політика
27.07
18:05

Поділись новиною:

У стінах Ратуші вкотре зібралися депутати Чернівецької міської ради на липневу сесію. На ній народні обранці розглянули чимало господарських, земельних і соціальних питань.

Про це повідомляє С4.

На засіданні було присутньо 25 депутатів. Варто відмітити, що на сьогоднішній сесії була відсутня майже у повному складі фракція «Пропозиція». Від політичної сили була лише Юлія Сафтенко.

Втім це не завадило депутатам розглянути майже 50 питань порядку денного. Серед важливих рішень, які підтримали – ухвалили мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в Чернівцях, а на підтримку армії виділили понад 15 мільйонів гривень.

Крім того, у місті створили нову комунальну установу «Агенція розвитку м. Чернівці», а також ухвалили рішення про співфінансування проєкту «Енергоефективна модернізація дошкільного навчального закладу № 9». Його реалізовуватимуть разом з німецькою компанією GIZ.

Міш іншим, депутати міської ради підтримали проєкт на отримання гранту від ЄС в розмірі майже 15 мільйонів євро для продовження модернізації системи водопостачання та водовідведення у Чернівцях.

Нагадаємо, раніше ми детальніше розповідали про заборону російського культурного продукту на території Чернівецької громади, рішення про яке ухвалили на сесійному засіданні 27 липня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Чернівчанина засудили до 15 років за ґратами за державну зраду та виправдовування російської агресії
Суд виніс вирок у справі чернівчанина, який шпигував на Буковині під «прикриттям» кур’єрської доставки для російської фсб. Його визнали винним у державній зраді та виправдовуванні російської агресії ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано